Godelieve van Gent

Mijn vroegste herinnering is dat ik als kind de eendjes en het gras toezing.

Hovenier

Dertien jaar werkte ik als hovenier. Daarbij waren mijn handen het verlengde van mijn hart. Toch zocht ik nog iets anders. Ik wilde contact met natuurwezens, ik wist niet precies hoe dan, al had ik er wel een voorstelling van.

Soms vroeg ik aan mijn mannelijke collega's: "Wat voor energie voelen jullie op deze plek?" Mijn collega's bleken net als ik de energie in de natuur te kunnen voelen. Elke tuin had een andere energie, per tuin verschilde die.

Een overbelaste arm was uiteindelijk de opstap naar een andere omgang met de natuur.

Aurareaden en Healen, Sjamanisme

Ik volgde een opleiding Aurareaden en Healen. Daarna verdiepte ik me in het Sjamanisme, en toen deed ik een visionquest...

Visionquest

Aan een visionquest begin je met een vraag. Voor mij was de vraag: ik hou van in de natuur zijn, maar durf ik ook echt langere tijd, vier dagen en nachten, zonder tent, zonder eten in mijn eentje in de natuur te zijn?

Mijn ervaring was er een van thuiskomen, ik ben thuis in de natuur. Ik heb me zo veilig gevoeld, het was heerlijk! Ook besefte ik dat het tijd was voor daadkracht: Green Whisperings moet naar buiten, zichtbaar worden.

 

CV Godelieve van Gent.pdf

Kijk welke tocht er binnenkort gepland staat in de Agenda

Godelieve wandelendGodelieve ligt op de wortels van de dikke boomGodelieve zit voor de oude eik in Ruurlo
Godelieve jongleert met herfstbladeren